The Ordinary

EUK 134 0.1%

Størrelse

105 kr
Køb
Fri retur

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk
Anti-age
Anti-age
C-vitamin
C-vitamin

Beskrivelse

Artikel: 75858

Vandfri formel med højeffektiv antioxidant.

 

Antioxidanten EUK 134 er en efterligning af enzymerne superoxiddismutase (SOD) og katalase. Sammen danner de et exceptionelt sjældent selvregenererende molekyle, som fjerner den frie radikal superoxid, eliminerar hydrogenperoxid og omdanner reaktive iltformer til vand og ilt. Selv om den har været kendt gennem mange år, indeholder kun få produkter på markedet denne fantastiske antioxidant, som kan regenerere sig selv og tilbyde antioxidantbeskyttelse døgnet rundt. Det eneste problem med EUK 134 er, at den ikke må bruges sammen med stærke syrer som suspensioner af askorbinsyre. Stærke syrer vil helt ødelægge EUK 134, som er baseret på mangan.

 

Formlens lave pris afspejler ikke EUK 134s ekstremt høje effektivitet. 
EUK 134 er klart en af de stærkeste antioxidanter, som er tilgængelige. Vores formel indeholder  0,1% EUK 134, hvilket er en høj koncentration, og vi tror ikke, at noget produkt på markedet i dag indeholder en højere koncentration end denne. Formlen indeholder ikke vand, silikoner, olier eller alkohol. Vand kan forringe stabiliteten af eventuelle antioxidanter.

 

Blandt The Ordinarys antioxidanter findes også Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%. Hvis du vil bruge begge produkter, så brug dem enten på forskellige tidspunkter, eller kom dem på som hvert sit trin, da syrer og EUK 134 ikke bør blandes. EUK 134 kan også blandes med produkter som Natural Moisturizing Factors + HA for at tilføre produktet effektive antioxidanter.

EUK 134 er et varemærke fra tredjepart og anvendes med tillladelse. 

 

Anvendelse:
Kom på huden efter vandbaseret serum, før olier eller tungere cremer. Kan alternativt blandes med andre produkter for markant at forbedre deres antioxidantkapacitet. EUK 134 må ikke bruges umiddelbart efter stærke syrer, for eksempel suspensioner af askorbinsyre eller produkter, som indeholder rent C-vitamin (L-askorbinsyre eller etyleret askorbinsyre).

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.