L'Oréal Paris Nutri Gold Extra Ordinary Oil 30 ml

175 kr. 175
LÆG I KURV
Kun 1 tilbage

Produktbeskrivelse Nutri Gold, L'Oréal Paris Serum & ansigtsolie

Egenskab Lyster, Fugtighedsgivende
Hydtype Normal, Alle hudtyper
Produkttype Flydende
Volume Extra Ordinary Oil 30 ml

Forkæl din hud med Nutri Gold Extraordinary Oil ansigtsolie. En olie, som giver næring og får din hud til at føles som fløjl. En velduftende oplevelse både til din hud og dine sanser. Til dig, der er 20+. Passer til alle hudtyper.

Nutri Gold Extraordinary Oil er en ansigtsolie, som giver frisk glød og gør huden blød. Formlen indeholder olier fra blandt andet abrikoskerner og jojoba samt æteriske olier fra fx rose, appelsin og lavendel. Ansigtsolien tilfører intens næring og absorberes let af huden uden at efterlade en fedet følelse.

Om morgenen: Påfør 3 dråber olie på renset hud med lette strøg over ansigtet for at fremhæve hudens natulige glød. Brug lidt ekstra olie på særligt tørre områder. Brug olien alene eller under Nutri Gold Oil-Cream, før du påfører foundation.

På fugtig hud: Påfør efter rens af huden for at fugte og opfriske den.Om aftenen: Giv dig selv en sanseoplevelse. Påfør en generøs mængde af den skønt duftende, letabsorberede olie for at tilføre intens næring i løbet af natten.

Nutri Gold
Produktet er lagt i varekurven