Kategorier
Filter

bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml

bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml
Kun 1 tilbage
bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml
Kun 1 tilbage
479 kr. 479
Pris mangler
På lager
Gratis fragt Hurtig levering

Produktbeskrivelse Skinsorials, 30ml bareMinerals Serum & ansigtsolie

Eternalixir™ Skin-Volumizing Oil Serum er et unikt mineralberiget tofaset serum. Ladet med calcium der styrker huden og Glat Vejbredsekstrakt, der har volumengivende fordele, samt vitaminer og andre nøje udvalgte ingredienser. Ved at kombinere effekterne, af en dybt nærende olie og et hurtigt absorberende og effektivt anti-aging serum, tilfører Eternalixir™ næring i dybden, og sørger for at bevare hudens ungdommelighed og udstråling. Dermatologisk testet. Ikke-comedogen.

Denne tofasede formel virker på tre måder for at gøre huden utroligt blød, give den næring, og efterlade den med en ungdommelig udstråling:

1. Fremmer hudens ungdommelige udseende: Glat Vejbredsekstrakt forbedrer udseendet i forhold til ansigtsvolumen, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende.

2. Øget modstandskraft: Indeholder mineralet calcium, der styrker og forbedrer hudens fugtbarriere, samt aminosyrer og B3-vitamin, som hjælper med at øge hudens elasticitet, og fremmer en sund hud.

3. Fugter i dybden og tilfører næring: Indeholder en blanding af nærende natlysplante, antioxidantrig hybenfrøolie og fugtgivende Baobabfrøolie.

Anvendelse:
Ryst flasken grundigt så olie og serum blandes. Påfør 3-4 dråber i ansigtet og på halsen morgen og aften efter Skinlongevity Vital Power Infusion, og under din hudcreme.

Lignende produkter
Andre købte også