bareMinerals Skinsorials Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum 30ml

465 kr. 465
LÆG I KURV
Kun 2 tilbage

Produktbeskrivelse Skinsorials, 30ml bareMinerals Serum & ansigtsolie

Egenskab Beroligende
Hudtilstand Blank hud, Bumser, Ujævn hudstruktur
Hydtype Fedtet, Kombineret hud
Produkttype Flydende
Volume Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum 30ml

På baggrund af bareMinerals passion for hudelskende ingredienser, har de nu udviklet Blemish Remedy™ Anti-Imperfection Serum, der er baseret på en holistisk tankegang. Dette har de gjort ved at integrere de olieabsorberende fordele ved mineralet zink, med naturligt fremstillede botaniske ekstrakter, der effektivt - men skånsomt - bekæmper og forebygger pletter, samtidigt som huden får tilført næring og blødgøres. Dermatologisk testet. Ikke-comedogen.

Denne oliefrie formel virker på tre måder for at forbedre hudens udseende:

1: Bekæmper pletter: Fremmer hudens naturlige klarhed. Kombinationen af ingredienser bidrager effektivt til at fjerne pletter og forhindre nye udbrud. Det olieabsorberende mineral zink hjælper til med at få bugt med overskydende olie, som ellers kan medføre at pletterne opstår.

2: Beroliger huden: Mjødurtekstrakt hjælper med at fremme hudens naturlige forsvar mod bakterier, der kan forårsage pletter, og lakridsrodsekstrakt hjælper med at holde huden beroliget, og reducerer forekomsten af rødme.

3: Jævn tekstur: Indeholder et hududjævnende kompleks med algeekstrakt, der sørger for at opretholde en blød hud og forebygge tørhed, som ellers kan føre til en grov hudtekstur eller hud der skaller.

Anvendelse: Påfør 3-4 dråber i et rent ansigt. Brug morgen og aften efter Skinlongevity Vital Power Infusion, og under din fugtighedscreme. Undgå øjenområdet. Hvis tørhed eller afskalning opstår reducér da brugen til en gang per dag, eller hver anden dag.

Skinsorials
Produktet er lagt i varekurven