bareMinerals Skinsorials SkinLongevity Vital Power Infusion 50ml

585 kr. 585
LÆG I KURV
Kun 2 tilbage

Produktbeskrivelse Skinsorials, 50ml bareMinerals Serum & ansigtsolie

Egenskab Lyster, Fugtighedsgivende, Anti-age
Hudtilstand Fine linjer
Hydtype Moden, Alle hudtyper
Produkttype Flydende
Volume SkinLongevity Vital Power Infusion 50ml

Det første serum af sin art, som er fremstillet med henblik på at genoplive din hud, samt tilføre vitalitet, elasticitet og glød. Dette nye og vigtige trin i din daglige hudplejerutine efterlader din hud sund og med en utrolig glød. Skønhed er måden hvorpå du tager dig af din hud igennem hele livet. SkinLongevity Vital Power Infusion er skabt til at give din hud nyt liv, samt vedligeholde og bevare den sund. Serummet indeholder SkinMimetic™ -teknologi, der giver dig en ekstraordinær ungdommelig og sund hud, som du kan nyde mange år frem i tiden.
1. Beriger: Fremmer hudens vitalitet.
2. Fugter: Tilfører fugt.
3. Fornyer: Genoplive ungdommelighed.
4. Styrker: Øger hudens elasticitet.

Hovedingredienser:
Long Life Herb: En legendarisk urt, der hjælper med at forsvare huden mod tegn på ældning, samt holde den sund. Denne vitamin- og mineralrige urt vokser på den japanske ø Okinawa, der også er kendt som "The Island of Long Life".
Guldvalmue: Denne gule blomst fra Californien er kendt for sin modstandskraft, og er en af komponenterne i SkinMimetic ™-teknologien, der beskytter huden mod miljømæssige faktorer.
Lempuyang ingefær: Bruges traditionelt indenfor Ayurvedisk medicin og indonesiske Jamu urtemedicin, og er en ingrediens i SkinMimetic ™-teknologien, der hjælper med at forbedre hudens glød.

Anvendelse:
Anvend på renset hud om morgen og aften på ansigt og hals.

SkinLongevity Vital Power Infusion forbedrer hudens generelle udseende. (Klinisk bevist).*
Efter 14 dage**: 90% af kvinderne følte, at SkinLongevity Vital Power Infusion fik huden til at føles og se sundere ud.
Efter 4 uger***: 80% af kvinderne følte, at SkinLongevity Vital Power Infusion var blevet et vigtigt trin i deres hudplejerutine.

*Baseret på et 8-ugers uafhængigt amerikansk klinisk studie med 63 kvindelige deltagere. **Baseret på en 2-ugers uafhængig amerikansk forbrugerundersøgelse med 254 deltagere. ***Baseret på en 4-ugers uafhængig amerikansk forbrugerundersøgelse med 254 deltagere.

Skinsorials
Produktet er lagt i varekurven