The Ordinary

Lactic Acid 10% + HA 2%

Størrelse

85 kr
Køb
Fri retur

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk
Udjævner
Udjævner
Lyster
Lyster
Eksfolierende
Eksfolierende
AHA-syra
AHA-syra
Pigmenteringer
Pigmenteringer
Uden glød
Uden glød

Beskrivelse

Artikel: 54867

En højkoncentreret mælkesyre-peeling til hudoverfladen.

 

Mælkesyre er en alfahydroxysyre, der eksfolierer huden. Denne 10%-formel giver en mild peeling og indeholder ren tasmansk peber, der er kendt for at reducere tegn på inflammation og følsomhed, der ofte opstår i forbindelse med eksfoliering.

 

Formlen indeholder et derivat fra tasmansk peber, der hjælper med at reducere irritationen, der kan opstå i forbindelse med syre-behandling. Dette derivat er af vegetabilsk oprindelse og kan variere i farve afhængigt af sæson. Farven på formlen kan derfor variere i forhold til forskellige produktionstidspunkter.

 

Dette produkt må ikke anvendes på en følsom, skallende eller beskadiget hud. Advarsel: Produktet indeholder en alfahydroxysyre (AHA), der kan øge din huds følsomhed overfor solen og forårsage solskader. Brug et solbeskyttelsesprodukt med SPF når du eksponerer din hud for solens stråler. Brug produktet som anvist. Brug af produktet skal ske i en begrænset periode.

 

pH-værdien i denne formel er ca. 3,8. Mælkesyre har en pKa på 3,8 og pKa er et vigtigt aspekt at tage hensyn til, når et produkt har en formel, der indeholder syrer. pKa angiver syre-tilgængelighed. Når pKa-værdien ligger tæt på pH-værdien, er der en ideel balance mellem salt og surhed, hvilket giver maksimal effekt af syren og reducerer hudirritation.

Bemærk at selvom mælkesyre kan føre til hurtige synlige fordele, anbefaler vi generelt indirekte former for hudeksfolierende produkter (i stedet for direkte former som dette produkt, der kan give potentiel inflammation og følsomhed i forhold til huden forbundet med syrer).

 

Anvendelse:

Applicér en gang om dagen, helst om aftenen. Kan fortyndes med andre produkter for at reducere styrken, indtil huden tolerance er opbygget. Undgå kontakt med øjnene. Hvis irritation opstår og fortsætter, stop da med at bruge produktet og konsultér en læge. (Advarsel: Dette produkt indeholder en alfa-hydroxysyre (AHA), der kan øge din huds følsomhed over for solen og især risikoen for solskader.) Brug et solbeskyttelsesprodukt med SPF på de dele af huden, der ikke er dækket af tøj. Undgå at eksponere huden for sol imens du bruger produktet og i en uge efter afsluttet behandling. Brug produktet som anvist, og brug ikke produktet oftere end anbefalet).

 

Ingredienser:

Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Arginine, Potassium Citrate, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG-26-Buteth-26, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.