Kategorier
Filter

Peter Thomas Roth Retinol Fusion Pads 300 ml

Peter Thomas Roth Retinol Fusion Pads 300 ml
Kun 3 tilbage
35% RABAT
35% RABAT
Peter Thomas Roth Retinol Fusion Pads 300 ml
Kun 3 tilbage
357 kr. 357 549 kr.
Pris mangler
På lager
Gratis fragt Hurtig levering

Produktbeskrivelse Retinol Fusion Pads, Peter Thomas Roth Peeling & Ansigtsscrub

Disse dobbeltsidede resurfacing pads hjælper med at eksfoliere, fornye og genfugte huden, samtidigt som de forbedrer udseendet på fine linjer og rynker, hudfarve og tekstur.

En klinisk dosis retinylpalmitat - en form for A-vitamin, der er mildere end retinol - begynder straks at hjælpe med at forny udseendet på en ældende hud. Glucosamin er en syrefri eksfoliator, der virker hele natten med henblik på forsigtigt at eksfoliere og udglatte huden uden at tørre den ud. En højt præsterende form for C-vitamin hjælper med at lyse hudtonen op, ceramider hjælper med at fylde fugt med essentielle lipider, og allantoin, aloe vera og kamille hjælper med til at berolige huden.

Velegnettil:
- Normal hud
- Olieret hud
- Kombineret hud
- Tør hud

Anvendelse:
På ren og tør hud.
Med et let tryk skal du forsigtigt lade den teksturerede side af puden glide hen over ansigtet, efterfulgt af den glatte side.
Kan bruges alene eller i forbindelse med natrutinen. Skal bruges om natten og skal ikke skylles af. Brug også SPF-beskyttelse i løbet af dagen. Hvis der opstår mild irritation eller rødme, skal du bruge produktet hver anden aften, indtil huden gradvist har vænnet sig til brug hver nat.

Lignende produkter
Andre købte også