Kategorier
Filter

Peeling & Ansigtsscrub

89 Produkter i kategorien Peeling & Ansigtsscrub

For at huden skal være smuk og bevare sin glans, så kræver den pleje og omsorg. Et vigtigt produkt, som er en god ide at indføre i hudplejerutinen, er en scrub eller peeling, som hjælper med at fjerne aflejringer og døde hudceller. Denne type af produkt bevirker, at andre produkter der anvendes senere, såsom serum eller dag- og natcreme, lettere får mulighed for at gøre deres arbejde, samtidigt som effekten også forbedres. Når du skal købe en peeling eller en ansigtsscrub, så findes der forskellige typer at vælge imellem. Du kan dels vælge imellem forskellige varemærker, men også vælge imellem produkter med korn af forskellig grovhedsgrad/størrelse. Hvilken type af peeling eller ansigtsscrub du skal vælge beror på, hvilken type af hud du har, og hvad dine behov er.

Vis alt Vis mindre

Blød og smuk hud med Peeling & Ansigtscrub

Peeling og ansigtsscrub bør anvendes cirka en gang om ugen, og er en vigtig del i forhold til plejen af ansigtshuden. Behandlingen kan med fordel følges op af en ansigtsmaske, hvis virkning bliver mere effektiv efter scrubben har fjernet urenheder fra huden. Vær opmærksom på ikke at anvende peeling og ansigtsscrub for ofte, da den kun skal bruges til at fjerne aflejringer af urenhed og døde hudceller. Bruger du et eksfolierende produkt alt for ofte, så risikerer du at skade den nye, friske og sunde hud.

 

Forskellen mellem peeling og scrub er som regel kornenes grovhedsgrad/størrelse og type. En scrub har normalt grovere korn, imens en peeling har finere korn. Det betyder, at produkterne har forskellig effekt, og derfor også passer til forskellige hudtyper. Peeling-produkter, der har mindre korn, er mere skånsomme, hvilket gør dem velegnede til anvendelse på en mere følsom hud. Udover forskellen på kornstørrelsen, så indeholder forskellige produkter også forskellige ingredienser, der desuden er tilpasset forskellige hudtyper. Inden du køber en scrub er det derfor en god ide at undersøge, hvilken type af hud du har, så du på bedste mulige måde kan matche dine produkter med dit behov. En hud, der efter vask med vand føles tør og stram, karakteriseres normalt som tør, imens en mere fedtet hud hurtigt får en glinsende overflade, selv uden applicering af creme. Hudtyper kan dog ændre sig med tiden. Både alder og årstiderne påvirker huden, og det er derfor altid godt, at være opmærksom på hudens tilstand. For nogle typer af hud er det nødvendigt med forskellige produkter afhængigt af, om det er sommer eller vinter, da klimaet påvirker huden forskelligt.

 

I vores sortiment her på Nordic Feel kan du finde både peeling og ansigtsscrub fra markedets førende mærker af ansigtspleje. Du kan købe produkter, der indgår i serier og matche dem med resten af dine hudplejeprodukter til ansigtet, eller finde en separat peeling eller scrub, der passer til lige dine behov. Til dem der foretrækker naturlige produkter, så har vi på NordicFeel også mulighed for at tilbyde sådanne fra mærker som Nuxe og Decléor. Præcis som med andre ansigtsplejeprodukter, så kan du købe peeling og ansigtsscrub, der er fremstillet specielt med henblik på at løse specifikke problemer, såsom hudorme, akne, rynker og fine linjer, samt pigmentforandringer. Selvom du ikke oplever denne type af udfordringer, så er det en god ide at passe og pleje din hud, og derved forebygge og forhindre forekomsten af fremtidige problemer. Udover scrubs til huden i ansigtet, så kan du hos NordicFeel også købe bodyscrubs, der er tilpasset huden på kroppen, da kropshuden også, med jævne mellemrum, har godt af en grundig rens, der fjerner dødehudceller.