Mario Badescu

Buffering Lotion

Variant

189 kr.
Overvåge
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Eksfolierende
Eksfolierende

Beskrivelse

Artikel: 55630
Mario Badescu Buffering Lotion er et behandlingsmiddel til store buler under hudoverfladen. Den lette, hurtigt absorberende sammensætning virker natten over, og hjælper med at reducerer eksisterende buler. Beroligende ingredienser som allantoin og nicotinamid genskaber hudens balance, og forbedrer udseendet på problemområder.

• Let, hurtigt absorberende behandlingsmiddel til store buler under hudoverfladen.
• Beroliger huden, afhjælper rødhed.
• Bedst egnet til kombineret og fedtet hud.

TIP: Påfør et par dråber Buffering Lotion på berørte områder under et tyndt lag af vores Drying Mask. Skyl af efter 15 minutter, påfør derefter toner og endnu et lag Buffering Lotion.

ANVENDELSE: RYST GODT inden påføring direkte på berørte områder med rene fingerspidser. Anvendes hver aften. Påfør ikke andet over Buffering Lotion (såsom fugtighedscreme eller natcreme). Anvend ikke lotionen som et forebyggende produkt; den må kun bruges til aktive urenheder, når det er nødvendigt. Må ikke påføres på området omkring øjnene. Skyl grundigt med vand, hvis produktet kommer i øjnene. Anbefales ikke til brug med topisk ordination eller til sensitiv hud. Undgå kontakt med øjnene. Hvis kontakt forekommer, skylles øjnene grundigt med vand. Hvis der opstår hudirritation, skal anvendelse stoppes.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.