0

Kompletterende produkter

Maksimér din hudplejerutine! Med vores kompletterende produkter får du det bedste ud af din hudpleje. Her finder du specialprodukter, der virker aktivt i forhold til specifikke hudproblemer som akne, pigmenteringer, ar og meget mere. Er du på udkig efter anti-age effekter? Boost din hudplejerutine med retinol! Er du usikker på, hvilken hudtype du har? Prøv vores Hudanalyse!


Kompletterende produkter

Maksimér din hudplejerutine! Med vores kompletterende produkter får du det bedste ud af din hudpleje. Her finder du specialprodukter, der virker aktivt i forhold til specifikke hudproblemer som akne, pigmenteringer, ar og meget mere. Er du på udkig efter anti-age effekter? Boost din hudplejerutine med retinol! Er du usikker på, hvilken hudtype du har? Prøv vores Hudanalyse!

84 Produkter

Hudproblemer

Det kan være en god idé for dem med hudproblemer at supplere hudplejerutinen med et ekstra produkt, der kan tage fat om problemet. Hos os kan du finde adskillige produkter til forskellige formål. Vi har produkter til hud med akneproblemer, tør og ru hud, eksem, rosacea og meget mere. Her finder du også produkter, der er skræddersyet til din hudtype! Vi tilbyder specialprodukter fra flere forskellige varemærker, herunder Exuviance, Dermalogica, Babor, Foreo, Filorga og Sensai.

Akne, bumser & knopper

Vores sortiment indeholder punktbehandlinger til for eksempel en akneramt hud og bumser. Et sådant produkt skal appliceres på problemområdet en eller flere gange dagligt, og skal herefter have lov til at virke. Et sådan produkts ingredienser reducerer forurenende stoffer og dræber bakterier, og efterlader dig med en ren, sund og frisk hud. Der findes desuden også specialbehandlinger, som skal appliceres på større ansigtsområder og påføres efter behov.

Akne-ar

Hvis du har problemer med akne-ar, så findes der produkter, som er tilpasset hjemmebehandlinger. Denne type af cremer virker oplysende på akne-ar og pigmenteringer, og udglatter hudfarven ved hjælp af syrer. Produkterne kan desuden også forbedre hud med uddybninger efter akne-ar. Andre kompletterende produkter, der virker mod akne, er for eksempel en lysbehandling fra Foreo. Denne behandlingsform er kraftfuldt og udsender pulseringer, der eliminerer bumser og modvirker spredning af bakterier. Tidsforløbet i forhold til denne type af behandling varierer afhængig af graden af akne. Nu kan du behandle forstørrede porer, hudorme samt hvide- & sorte hudorme Vi kan også tilbyde redskaber og produkter, der hjælper dig med at fjerne hudorme og bumser. Disse skal bruges i stedet for at klemme/trykke hudormene ud. Der er nemlig en stor risiko for bakteriel spredning, når du klemmer med fingrene. Der findes desuden også andre specialprodukter, som for eksempel har en effekt på forstørrede porer. Disse renser ofte i dybden, er porersammentrækkende, og har en beroligende effekt på huden.

Universalcreme, akutcreme, & vejrcreme

Vi har også universalcremer, der hjælper med at lindre hudirritationer. De har en beroligende og beskyttende virkning på tør hud, og er perfekt til dem, der har brug for produkter, som er ekstra fugtgivende. Disse cremer er især gode at bruge i et koldt og tørt klima, eller et klima med kraftig vind. Universalcremer kan bruges til forskellige formål såsom kløe, hudirritationer, hudbristninger, solskoldning og tørhed. Minimér tørhed på udsatte hudområder som albuer, knæ, læber, hæle, neglebånd og hænder med en dybt fugtgivende universalcreme. Cremerne kan bruges på ekstra tørre og følsomme hudpartier over hele kroppen. En perfekt to-go-redning at have med i håndtasken!

Pigmentpletter, hyperpigmentering, alderspletter & mørke pletter

Behandling af pigmentpletter hjemme kan være svært, hvis man ikke ved, hvilke produkter man skal bruge. Her har vi samlet produkter til dem, der ønsker at arbejde på pigmenteringer i ansigtet. Årsagen til pigmentpletter kan være mange; graviditet, præventionsmiddel, solskader og vitaminmangel. Behandling af pigmentpletter i ansigtet skal gøres med specielle produkter, der specifikt er tilpasset pigmenteringer. Produkterne indeholder ofte eksfolierende stoffer, der fornyer huden og lyser de mørke pletter op. Hudfarven bliver mere jævn og klar. At udjævne pigmenteringer kan tage lidt tid, så vær tålmodig!

Specialprodukter til anti-age

Til dem med fine linjer og rynker er der flere kompletterende produkter at vælge imellem. Der findes blandt andet udglattende fillers med hyaluronsyre, som binder fugt og har en udglattende effekt på huden. Flere af vores produkter indeholder retinol – også kaldet A-vitamin - en ingrediens der når hele vejen ned til det underste hudlag og omdannes til A-vitaminsyrer, når det absorberes af huden. Det er helt enkelt en fantastisk hud-treatment!

Produktet er lagt i varekurven