The Ordinary

Glycolic Acid 7% Toning Solution

Størrelse

119 kr.
Køb
Fri retur

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk
Eksfolierende
Eksfolierende
Lyster
Lyster
Beroligende
Beroligende
Salicylsyra
Salicylsyra
AHA-syra
AHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Ujævn hudstruktur
Ujævn hudstruktur

Beskrivelse

Artikel: 54864

Med 7% glycolsyre, aminosyrer, aloe vera, ginseng og tasmansk peber.

 

Glycolsyre er en alfahydroxysyre, der eksfolierer huden. Denne 7%-formel giver en mild og skånsom peeling, der forbedrer hudfarve med glød. Formlen forbedrer også hudstrukturen visuelt ved kontinuerlig brug.

 

Formlen indeholder et derivat fra tasmansk peber, der hjælper med at reducere irritationen, som kan opstå i forbindelse med syre-brug. Dette derivat er af vegetabilsk oprindelse og kan variere i farve afhængigt af sæsonen. Formlens farve kan derfor variere i forhold til forskellige produktionstidspunkter. Formlen indeholder også ginsengrod og aloe vera, som giver øjeblikkelig glød til huden og har beroligende egenskaber.

 

pH-værdien i denne formel er ca. 3,6. Glykolsyre har en pKa på 3,6 og pKa er det vigtigste aspekt at tage hensyn til, i forhold til formler med syrer. pKa angiver syre-tilgængeligheden. Når pKa niveauet ligger tæt på pH-værdien, er der en ideel balance mellem salt og surhed, hvilket maksimerer syreeffekten og reducerer risikoen for hudirritation.

 

Dette produkt må ikke anvendes på en følsom, skallende eller beskadiget hud. Advarsel: Dette produkt indeholder en alfahydroxysyre (AHA), som kan øge din huds følsomhed over for solen. Brug solbeskyttelse med SPF hvis du eksponerer din hud for solen. Brug produktet som anvist. Brug ikke produktet oftere end anbefalet.

 

Anvendelse:

Skal helst appliceres om aftenen, og ikke oftere end en gang om dagen. Efter rens af huden fugt da en vatrondel med opløsningen og stryg den over ansigtet og halsen. Undgå kontakt med øjnene. Skal ikke skylles af. Fortsæt med yderligere hudplejeprodukter efter behov. Hvis irritation opstår, stop da med at bruge produktet og konsultér en læge. (Advarsel: Dette produkt indeholder en alfahydroxysyre (AHA), der kan øge din hud følsomhed over for solen og især risikoen for solskader.) Brug et solbeskyttende produkt med SPF til de dele af huden, der ikke er dækket af tøj. Undgå at eksponere huden for solen under brug af produktet og i en uge efter afsluttet behandling. Brug produktet som anvist, og brug ikke produktet oftere end anbefalet).

 

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.