Peter Thomas Roth

Hungarian Thermal Water Heat Mask

Størrelse

479 kr
Udgået
Fri retur

Højdepunkter

Udjævner
Udjævner
Anti-age
Anti-age
Tør
Tør
Kombineret hud
Kombineret hud
Fedtet
Fedtet
Følsom
Følsom
Moden
Moden
Peptider
Peptider
Fine linjer
Fine linjer

Beskrivelse

Artikel: 76119

Denne ansigtsmaske modvirker tegn på aldring ved hjælp af ungarsk termisk vand, planteekstrakter og moderne teknologi. I mange år rejste folk langt for at bade i det foryngende, mineralrige vand i de ungarske termiske bade, som Peters forfædre ejede. I dag bruger Peter det mest mineralrige termiske vand i verden fra en hemmelig kilde i Karpaterne i den ungarske del. Her er jordskorpen tyndest, hvilket betyder, at vandet kan absorbere så mange mineraler som muligt på vej op til overfladen. Denne fugtgivende maske har en cremet og behagelig konsistens. Ved hjælp af koldt vand aktiveres en stimulerende varme, der åbner porerne og hjælper huden med at absorbere næringsstoffer bedre.

 

Indeholder naturlige ungarske planteekstrakter fra solsikke, abrikos, fersken, hybenfrø, mandel, granatæble, hyldeblomst, jojoba, oliven og sheanød samt bioteknologisk fremstillede ingredienser som Gatuline® RC (fra birkeknopper) og Merospheres-V (fra rosmarin). Hjælper med at modvirke fine linjer, rynker, livløs hud, ujævn hudfarve og ujævn hudtekstur. Efterlader dig med en glattere, mere balanceret og ungdommelig hud.

 

Anvendelse:

Skal bruges 2-3 gange om ugen eller efter behov. Påfør en rigelig mængde på en ren og tør hud. Massér og lad produktet virke i op til tre minutter. Aktivér herefter varmen ved at fugt fingerspidserne med koldt vand og massere masken ind i huden. Skyl produktet grundigt af huden når den varmende fornemmelse er aftaget.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.