Remington

Style & Curl

AS404 Air Styler

Variant

195 kr.
Udgået
Fri retur

Beskrivelse

Artikel: 30159
Remington Style & Curl tager alsidighed til et helt nyt niveau, og gør det muligt for dig at skabe lige den stil du ønsker på blot nogle få minutter! Med den smarte varmluftbørste sparer du tid, når styler og tørrer på samme tid med to hastigheds- og to temperaturindstillinger. Et must-have produkt til piger med et fuldt skema, der ønsker en hurtig og enkelt styling inden festen. Med en 400 watt motor og tre unikke tilbehør er du garanteret et smukt og skinnende hår hver dag. Denne to-i-en varmluftbørste skaber alt fra struktur til volumen og krøller ved hjælp af de to forskellige medfølgende tilbehør - 19 mm rundbørste samt 25 mm stråbørste, der med et enkelt knaptryk slipper krøllerne.

Nu kan du lægge både hårtørrer og rundbørste til side, og lade Remington Style & Curl gøre arbejdet for dig. Det mindre tilbehør er bedst til kortere hår, og giver dig alt fra små krøller i et stilfuldt touch. Med det større tilbehør skaber du ultra-glatte og spændstige krøller med volumen. Nyd en hurtig og enkel styling! En lavere temperatur anbefales til tyndt og kort hår, imens en højere temperatur anbefales til tykt hår, der er vanskeligt at style. Med denne airstylers har du altid fuld kontrol over din styling!

Produktspecifikation/Egenskaber:
400W airstylers
2 stk. tilbehør - 25mm børstehoved / 19mm rundbørstehoved
2 hastigheds- og temperaturindstillinger
Med et knaptryk slipper stylingredskabet krøllerne.
1,8 m ledning med roterende ledningsfæste
2 + 1 års garanti

Ud over fortrydelsesret er der mindst to års garanti på samtlige Remington produkter. For at få yderligere et års ekstra garanti på købte produkter, bedes du registrere dig/produktet inden 28 dage efter købet på følgende side:

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.