ghd

Curve Soft Curl Tong

Variant

1.263 kr.
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Beskrivelse

Artikel: 29705
Ghd IV styler kan bruges til at skabe både krøller og glat hår, og er både enkel og effektiv at anvende! Den har en innovativ digital kontrol. som forbedrer dine stylingmuligheder, avancerede keramiske varmeelement, som giver dig det absolut bedste indenfor antistatisk glans. Desuden findes der også en sleep-mode funktion - en ny indbygget sikkerhedsfunktion, som automatisk slukker din ghd IV styler, hvis den ikke har været i brug i 30 minutter. Du kan også tage dette produkt med på rejsen, da den har en universal strømforsyning Oplev samme luksus uanset om du er hjemme eller på rejsende fod.
Føler du at dine krøller mister deres spændstighed og forsvinder? ghd curve er udviklet med henblik på at give dig frihed til at enkelt style flotte og glansfulde krøller, der holder hele dagen - og hele natten.

Hemmeligheden bag Curve-serien er ghds unikke tri-zone teknologi, som ligger i varmeelementet. Seks hurtigt tænkende sensorer sikrer dig en konstant temperatur på 185°C, hvilket er den optimale temperatur til hårstyling. Du er derfor garanteret et resultat, som giver dig et sundere hår, samt flottere og mere glansfulde krøller, som holder deres form og spændstighed.

Soft curl tong er et stort krøllejern (32 mm) designet med henblik på at skabe et voluminøst fald og bløde bølger i et langt hår.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.