Remington

Your Styler Dryer Kit

D5219 Hair Dryer
262 kr.
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Normalt hår
Normalt hår

Beskrivelse

Artikel: 22459
Your Style Dryer Kit er det ultimative supplement til din hårstylingkollektion. Her får du mulighed for at skabe utallige stilarter, og finde en ny og spændende frisurer til hver en ny lejligheder der byder sig. Med den kraftfulde og professionelle 2300 watts motor, der er en hver salon værdig, har du totalt kontrol og kan føntørre dit hår på ingen tid. Vælg imellem tre forskellige kernetilbehør afhængigt af, hvilket look du ønsker at skabe; Koncentrator, Diffuser eller Root Boost.

Fix stilen

Koncentrator tilbehør

For at få en sofistikeret og luksuriøs føntørring med ekstra spændstighed skal du anvende koncentratoren. Inden du begynder skal dit hår være håndklædetørt, så du har reduceret overflødig fugt. Fortsæt derefter med at opdele håret fra øre til toppen af hovedet, og sæt det fast med en klemme. Sno derefter sektioner af håret rundt om en krum børste, og træk derefter børsten gennem håret samtidigt som du føntørrer det – ret mundstykket nedad for at udglatte hårstråene. Når det nedre lag er tørt kan du løsne det øvre lag, og gentage proceduren indtil håret er tørt. Afslut med at føntørre partiet længst fremme bagud, så det løftes fra rødderne, og får en glamourøs finish.

Diffuser tilbehør

For at få krøller skal du anvende diffuseren. Tip hovedet til den ene side, eller vend hovedet nedad for at bygge volumen. Ret diffuseren opad, og læg derefter håret i diffuseren, og brug din hånd til at holde håret på plads i diffuseren. Gentag proceduren til håret er tørt. Lad håret svale af inden du deler krøllerne med fingrene. Afslut med et serum, der hjælper med at definere dine krøller.

Root Boost tilbehør

For at skabe volumen, der vil gøre dine venner grønne af misundelse, skal du starte med at have håndklædetørt hår. Fæst derefter Root Boost til din Your Style Dryer, og nu er du parat til at skabe fyldighed i håret. Tænd føntørreren, tryk langsomt og forsigtigt Root Boosteren mod hårrødderne i midten af hovedet imens du tørrer det. På denne måde trykkes dit hår mod tilbehøret. Når håret er i Root Boost kammen, løft da tilbehøret opad, så du trækker håret i en lige linje væk fra hoved, imens det tørrer, så den til sidst når spidserne af håret. Gentag proceduren til håret er tørt, og resultatet er et volumenfyldt og spændstigt hår.

Ud over fortrydelsesret er der mindst to års garanti på samtlige Remington produkter. For at få yderligere et års ekstra garanti på købte produkter, bedes du registrere dig/produktet inden 28 dage efter købet på følgende side:
https://dk.remington-europe.com/product-registration.html

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.