Remington

Wet 2 Straight

S7300 Straightener
495 kr.
Overvåge
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Beskrivelse

Artikel: 33110

Remington Wet2Straight er er et produkt du bare er nødt til at have. Dette glattejern hjælper dig med at effektivisere din morgenrutine, og dermed spare værdifuld tid.

Det er specielt udformet med henblik på brug i håndklædetørt hår, og samtidigt sparer du den tid, du ellers var nødt til at bruge på at tørre håret - nu kan du nemlig både tørre og glatte håret samtidigt. Den tid det normalt tager dig at gøre dig klar om morgenen minimeres, og du er 86% hurtigere klar til dagens eventyr.*



Anvendelse: Glat dit håndklædetørre hår som når du anvender et helt almindeligt glattejern, og lad varmestylingredskabet gøre arbejdet. Når du lægger de opvarmede plader mod håret, og trækker dem fra rod til spids, så fordamper overflødigt vand via specielt udformede ventiler.

Med en længde på 110 mm og flydende plader bliver trykket mod håret mere jævnt og giver dig et fantastisk resultat. Desuden har produktet en utroligt hurtig opvarmningstid, som gør den klar til anvendelse på ingen tid. Remington Wet2Straight er det eneste redskab du behøver for at kunne skabe et flot look, som holder længe - uden du behøver bruge unødigt lang tid.



86% hurtigere end din nuværende rutine*

Avanceret keramiske plader.

Kan anvendes i våd tog tørt hår.

Digitalt temperaturdisplay, 10 varmeindstillinger: 140 °C - 230 °C.

Opvarmningstid på 15 sekunder - bipper når den er klar til brug.

Længere plader - 110 mm.

Flydende plader med henblik på et jævnt tryk på håret ved styling.

Slukker automatisk efter 60 minutter.

TurboBoost funktion.

Låsefunktion i forhold til temperaturen.

Varmetålelig taske.

Universel strømforsyning.

Roterende ledningsfæste.



*I henhold til konsumenter som har jævnført med deres nuværende føntørre og glattejern.



Ud over fortrydelsesret er der mindst to års garanti på samtlige Remington produkter. For at få yderligere et års ekstra garanti på købte produkter, bedes du registrere dig/produktet inden 28 dage efter købet på følgende side:
>

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.