Størrelse

329 kr.
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Økologisk
Økologisk
Normalt hår
Normalt hår
Skadet hår
Skadet hår

Beskrivelse

Artikel: 38207
Økologisk arganolie der fugter, styrker og beskytter din hud og dit hår.
Arganolien er velegnet til alle, og er især effektiv til dem med tør og moden hud, akne og eksem, eller tørt og ødelagt hår. Brug arganolien som en ansigtsolie i stedet for en ansigts- eller fugtighedscreme. Påfør på tørre områder over hele kroppen, blødgør tørre neglebånd, eller brug den som en nærende hårolie.

Egenskaber:
* Bevarer hudens fugt når den anvendes som ansigts- og kropsolie. Forbedrer elasticitet og blødgør, samtidigt som den tilfører glød, reducerede rynker og reparerer hudskader. Den har desuden en lindrende effekt på eksem og akne, og kan forhindre skader på huden, der er forårsaget af akne.
* Gør håret let at rede igennem, reparerer spaltede spidser, og efterlader håret levende, stærkt og skinnende hår med en herlig glans.
* Er en naturlig beskyttelse mod skadelige UV-stråler.
* Indeholder Omega 6 der styrker håret, og forebygge spaltede spidser.
* I modsætning til produkter der indeholder silikone, og derfor lægger sig som et lag, så trænger olien ind og stimulerer i dybden både i huden og håret.

Anvendelse:
* Som en ansigtsolie. Påfør et par dråber arganolie i et nyvasket ansigt, inden du applicerer en fugtighedscreme eller brug olien alene.
* Som en kropsolie. Applicer på områder hvor din hud føles ekstra tør/tørre pletter med henblik på at reparere og genfugte.
* Som en hårolie. Med henblik på at beskytte og pleje et tørt og ødelagt hår. Påfør et par dråber i et håndklædetørt eller tørt hår. Undgå hårbunden da den ellers kan opleves som fedtet.
* Olien er meget drøj, så en lille mængde rækker langt.

John Masters Organics arganolie høstes og produceres ved håndkraft i Marokkos arganskov. Produktionen finder sted i et kvindekooperativ, som også udfører projekter, der sørger for at bevare den sjældne og truede arganskov. Indtægterne fra kvindekooperativet går til sundhedspleje og uddannelse i hele samfundet.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.