Kategorier
Filter

Hårvoks & hårgelé

172 Produkter i kategorien Hårvoks & hårgelé

Der findes mængder af gode stylingprodukter til håret, og hårvoks og hårgele er uden tvivl nogle af de mest populære produkter. Til dig med kortere hår så er hårvoks eller hårgele rigtig gode alternativer, da de gør det lettere at style og forme håret efter ønske. Selvom du har langt hår, så kan disse produkter være nyttige, i særdeleshed hvis du for eksempel vil skabe et "wet look", hvor håret er redt tilbage. Frem for dig findes et bredt og omfattende udvalg af hårvoks og hårgele, og det er ikke altid lige let at finde det rigtige produkt blandt alle de forskellige varianter. Men du kan være helt rolig, vi hjælper dig med at finde lige præcis den hårvoks og hårgele, der passer til eksakt din hårtype.

Vis alt Vis mindre

Skab liv i håret med hårvoks & hårgele

Når det kommer til hårvoks og hårgele, så kan det være svært at vide, hvad der adskiller dem fra andre produkter og frem for alt - hvilket af produkterne du skal vælge. Hårgele er et produkt, der er blødt og, som navnet antyder, geléagtig i teksturen. Når du applicerer hårgelen er den blød og smidig, men efter et stykke tid størkner den. Når geleen er størknet i håret, så vil det være svært at ændre frisure, medmindre du vasker håret. Dette er imidlertid også den store fordel. Håret sidder perfekt hele dagen, og har desuden også en rigtig flot glans. Hårgelé er perfekt til dig, der har et kortere hår, og eksempelvis ønsker at have en bestemt frisure, og samtidigt vil være sikker på at håret holdes på plads i løbet af dagen. Det kan beskrives som en mere effektiv variant af en hårspray. Hvis du har meget tykt hår med en næsten overdreven volumen, (hvilket egentlig lyder som en drøm), så kan en hårgele hjælpe dig med at nedtone volumen, og forme håret, så det bliver, der hvor det skal. Til dig med kort til mellemlangt hår kan en hårgele være et godt alternativ.

Hårvoks er et andet fordelagtigt og populært produkt, der er hårdere i konsistensen, og giver dig et perfekt hold hele dagen. I modsætning til hårgele, der er meget skinnende i håret, har hårvoks en langt mere mat finish. Hvis du ønsker at skabe struktur og form i et kort hår, så er hårvoks et rigtig godt redskab. Sørg for at arbejde med hårvoksen ved at opvarme den i hænderne inden applicering. Når voksen bliver lidt varmere, så er den meget nemmere at arbejde ind i håret, og fordeles desuden også mere jævnt. Hårvoks fungerer bedst i kort til mellemlangt hår. I vores sortiment kan du finde en lang række af forskellige voks og geléer. Vi har blandt andet fibervoks, en voks der tilfører et stærkt hold, men samtidigt giver en utrolig god volumen. Perfekt hvis du ønsker et lidt mere vovet look. Som oftest skal voks appliceres i et vådt/fugtigt hår. Du skal blot køre dine hænder igennem dit hår, former, kramme og fikse med det, indtil du får en struktur og en form, som du kan lide. Det er altid en god ide at starte lidt forsigtigt i forhold til mængden af voks, da det er enklere at applicere ekstra voks, hvis det er nødvendigt, end at fjerne det som allerede sidder i håret.