Kategorier
Filter

Hårspray & Mousse

278 Produkter i kategorien Hårspray & Mousse

Når du har kreeret en fantastisk frisure, eller hvis din frisure skal sidde flot hele dagen (fx til et bryllup), så er en virkelig god hårspray et must. Hårspray fikserer og giver hold til håret, og sørger for at frisuren bliver holdt på plads. Mousse er et andet rigtigt godt hårplejeprodukt, der giver håret mere volumen, og desuden tilfører hold, uden at håret bliver for stift. Afhængigt af hvilken hårtype du har, og hvilket resultat du vil opnå, kan det være svært at vælge det rigtige produkt i junglen af forskellige hårplejeprodukter. Heldigvis har vi helt styr på vores produkter, og kan derfor hjælpe dig med at finde det hårprodukt, der passer bedst til dit hår og dine ønskemål.

Vis alt Vis mindre

Hårspray & Mousse – til en frisure der skal holde sig flot

Hvis du ønsker en bedre tekstur i håret, mere volumen, og en frisure der føles stylet uden at være alt for tidskrævende, så er mousse det rigtige produkt til dig. Mousse har været populært i mange årtier, men anvendes i dag på en anderledes måde end tidligere. Fra begyndelsen var tanken, at man skulle pumpe en masse mousse ud i hånden, og straks massere det ind i håret. Resultatet? Et fedtet, stift og tungt hår, der ikke kunne styles. I dag er der først og fremmest kommet bedre produkter på markedet, og nu ved vi desuden også, hvordan man skal anvender dem på en mere optimal og tilfredsstillende måde. Som oftest er det nok at pumpe én gang. Herefter kan du arbejde lidt med moussen i hænderne, inden du applicerer den. Sørg for at dit hår ikke er helt tørt, da moussen fungerer bedst i et hår, der er en smule fugtigt dvs, ca. 70% tørt. Når du applicerer moussen, skal du arbejde den ind i hårbunden, og herefter kramme resten af moussen ind i hårlængderne. Når moussen er appliceret, kan du opdele håret i sektioner, og føntørre det ved hjælp af en rundbørste - stilfuldt og glamourøst!
 

Hvis du har meget krøllet hår, kan du massere moussen ind i håret, når det er en del mere fugtigt, dvs. ca. 30% tør. Lad herefter håret tørre af sig selv. På denne måde får krøllerne mere hold, volumen og spændstighed. Ofte forestiller man sig, at mousse kun er velegnet til langt hår, men selv i et kort hår oplever man store volumenforbedringer. Hvis du hellere vil fiksere din frisure end skabe naturlige krøller og et beach-look, så er hårspray et velegnet produkt (og du kan selvfølgelig også kombinere både mousse og spray).

 

Der findes mængder af hårspray på markedet. Nogle tilfører ekstra volumen, imens andre tilfører hold, og en del spray giver håret glans, og beskytter det ved brug af varmestylingredskaber som glattejern. For at opnå mere volumen i håret, findes der gode hårspray som for eksempel Bed Head. Dette varemærke tilbyder hårsprayer, som du kan spraye i hårbunden, og herefter øges hårvolumen. Hvis du kun ønsker at få mere tekstur og hold, og ikke ønsker en super-volumen, så kan du vælge en hårspray, der ikke er så stærk. Og hos os kan du desuden også finde herlige saltvandssprayer, der giver dig et rigtigt sommerligt strand-look.