0

Hårspray

En hårspray tilfører hold og fikserer din frisure. I dag findes der hårsprayer med mange forskellige egenskaber, hvilket afføder variationer af finish og grad af hold. I menuen til venstre kan du benytte dig af filtreringsfunktionen, så du nemt og enkelt kan finde den hårspray, der matcher dine behov. Ønsker du volumen, hold eller glans? Her hos os på NordicFeel kan du finde du en bred vifte af hårspray.


Hårspray

En hårspray tilfører hold og fikserer din frisure. I dag findes der hårsprayer med mange forskellige egenskaber, hvilket afføder variationer af finish og grad af hold. I menuen til venstre kan du benytte dig af filtreringsfunktionen, så du nemt og enkelt kan finde den hårspray, der matcher dine behov. Ønsker du volumen, hold eller glans? Her hos os på NordicFeel kan du finde du en bred vifte af hårspray.

556 Produkter

Hårspray

En hårspray kan have mange egenskaber. Leder du efter en hårspray, der skal fiksere din frisure? Eller vil du have en spray, der giver volumen? Fikseringseffekt, glans eller fylde, minimering af krus eller tilførsel af varmebeskyttelse - det er blot nogle af de egenskaber, en hårspray kan tilbyde. Brug filtreringsfunktionen til at sortere i forhold til de egenskaber, som du ønsker, at din hårspray skal have.

Vælg den spray der passer bedst til dig og dit hår. Vi har hårspray der har et let hold, spray der tilfører et kraftigt hold, glansspray og volumenspray. For at gøre det nemmere for dig har vi beskrevet nogle af de mest almindelige typer nedenfor.

Working spray

En working spray kan du arbejde med, samtidig som du styler og former håret. Working sprays indeholder en let og luftig mist, der giver en smule hold og samtidig efterlader håret blødt og smidigt. Sprayen gør på ingen måde håret stift. Håret forbliver medgørligt dog med en smule hold og tekstur. Sprayen kan desuden bruges, når du ønsker at fiksere krus og kortere uregerlige hårstrå. Her kan du med fordel bruge en lille fin kam til at fiksere håret. Spray og red håret forsigtigt.

Hårspray med et let hold

Vælg en hårspray med et let hold hvis du vil have en naturlig effekt. Håret forbliver smidigt og fleksibelt, imens frisuren fikseres. Perfekt til et krøllet hår når du ønsker en let og luftig følelse, samtidig som krøllerne defineres og holder deres flotte form længere. En hårspray med et let hold er desuden nem at børste ud.

Hårspray med et kraftigt hold

Hold frisuren på plads hele dagen ved hjælp af en hårspray med et kraftigt hold. Har du en frisure, der kræver en kraftig spray? Eller måske et stædigt pandehår, der kræver lidt ekstra fiksering? Så anbefales det, at du vælger en spray med et ekstra kraftigt hold, der sørger for at frisuren sidder perfekt hele dagen.

Hårspray modvirker statiskt hår

Vidste du, at hårspray kan modvirke statisk hår? Om vinteren, når temperaturen falder og brugen af huer bliver mere hyppig, får vi desuden lettere et statisk hår. Ud over at tilføre fugt til håret med andre hårprodukter, kan du investere i en god hårspray, der modvirker statisk hår. Vælg en hårspray med et let hold for at opnå bedst mulig effekt.

Volumenspray

Opnå øjeblikkelig volumen med en volumenspray. Tilfør volumen til et livløst og fladt hår ved spraye ved hårrødderne. Arbejd dig gennem hele håret i sektioner. Dette gør du nemmest ved at vende hovedet nedad, hvorefter som du sprayer hver enkelt hårsektion. Lad sprayen tørre en smule inden du igen løfter hovedet.

Glansspray

En hårspray med ekstra glans er perfekt til glamourøse frisurer, håropsætninger, eller når du bare vil shine lidt ekstra. En god glansspray tilfører den perfekte finish til festlige frisurer. Vi tilbyder glansspray fra kendte varemærker som Redken, L’ANZA og Moroccanoil.

Brug hårspray på den rigtige måde

Er dit hår blevet stift og klæbrigt efter brug af hårspray? Så har du sikkert brugt for meget. Brugen af for meget hårspray er nok en af de mest almindelige fejl. Når man sprayer håret med for meget hårspray, så bliver håret tungt, klæbrigt og livløst. Nedenfor finder du nogle tips, for at du skal få mest muligt ud af din hårspray.

  • Spray hårsprayen i et tørt hår.
  • Hold afstand! Spray produktet i håret fra en afstand af ca. 30 cm. Herved fordeles den fine mist jævnt over håret.
  • Lad sprayen tørre inden du begynder at røre ved håret.
Produktet er lagt i varekurven