Hårfarve & toningsfarve

Bliv inspireret af vores store udbud af hårfarve og toningsprodukter! Farver du dit hår derhjemme, eller ønsker du bare at genopfriske et allerede farvet hår, så kan vi tilbyde en bred vifte af populære hår- og toningsfarver fra mærker som L'Oreal, Wella og Redken. Glem ikke at hår, der farves jævnligt, ofte har brug for lidt ekstra kærlighed i form af for eksempel et treatment-produkt.


520 Produkter

Hårfarve & toningsfarve - hvilken skal jeg vælge?

Her finder du et stort udvalg af både hårfarver og toningsfarver, men hvad er egentlig forskellen? Hårfarve er en slags stærkere udgave af toningsfarve. Hvis du ved præcis, hvilken hårfarve du ønsker, så er hårfarve oftest den bedste løsning, fordi en hårfarve er mere bestandig og holdbar, og ofte efterlader håret med en dybere farve. Toningsfarven er derimod en langt mere skånsom, og en nemmere løsning til dig der ønsker at ændre hårfarve oftere, eller hvis du bare vil teste en ny hårtrend i en kort periode, og derefter vende tilbage til din naturlige farve. Toninger kan købes i alle tænkelige farver, hvilket også gør sig gældende for hårfarver. På både hårfarve- og toningsemballagen kan du læse dig frem til, hvilket niveau produkterne ligger på. For eksempel 1, 2 eller 3 – og disse niveauer beskriver, hvor permanent farve bliver.

Den letteste toningsfarve er eksempelvis niveau 1, og kan vaske helt ud af håret over en periode på ca. 6-8 uger. Dette er naturligvis en stor fordel, fordi den er skånsom mod dit hår, og du desuden får din naturlige hårfarve tilbage relativt hurtigt, (ideel at anvende hvis du ønsker at teste nye farver ofte). Fordelen ved de lettere toninger er selvfølgelig også ulempen, da de forsvinder hurtigt ved hårvask. Den første dybe og intense farve aftager ret hurtigt.

Niveau 3 er det stærkeste niveau af hårfarve, og bliver permanent i håret. Man kan sige, at en toningsfarve lægger sig omkring hårstrået, imens niveau 3 trænger ind i hårets fibre, og farver i dybden. Dette efterlader håret med et meget mere intenst farveresultat, der samtidigt har mere dybde i farven – hvilket er fantastisk flot, hvis du ved præcis, hvilken farve du vil have! Ulempen ved hårfarve er, at de er stærke og kan slide på håret, hvis du farver det ofte. Når du har brugt et hårfarveprodukt, er det altid en god idé at bruge en hårkur, som plejer hårstråene.

Sådan får du et flot resultat

Det er næsten altid sjovt at farve håret, og det giver en hurtig forandring. For at du skal kunne få et professionelt og pænt resultat, er det altid en god idé at følge instruktionerne på hårfarvepakken. Ofte skal du kamme farven ind i håret, så den fordeles jævnt i hele håret, og dækker hvert eneste hårstrå. De seneste år har hårtrenderne været, at du skal være lidt lysere under forår og sommer, og derefter overgå til mørkere toner under efterår og vinter. Dette indebærer mange forandringer om året, og i den henseende er toningsfarver ideelle!

Hvis du ønsker at teste en ny hårfarve, så anbefaler vi, at du starter med en toningsfarve, for at se hvordan det føles med den nye farve, og hvis du kan lide den nye hårfarve, så kan du derefter farve med en mere permanent farve!

Produktet er lagt i varekurven