Hugo Boss

Boss Bottled Tonic

Eau de Toilette
649 kr.
Se varianter
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Orientalsk
Orientalsk
Aromatisk
Aromatisk
Citrus
Citrus
Grapefrugt
Grapefrugt
Orange
Orange
Citron
Citron
Æble
Æble
Ingefær
Ingefær
Nellike
Nellike
Geranium
Geranium
Kanel
Kanel
Træ
Træ
Vetiver
Vetiver

Beskrivelse

Artikel: 39124
BOSS BOTTLED TONIC - en ny, frisk duft i den ikoniske duftserie BOSS BOTTLED - viser en ny side af moderne maskulinitet, og opfordrer den moderne mand til at tage sig tid til at genoplade på vejen mod nye fremgange.

I en verden, hvor alt går hurtigere og hurtigere, forstår den moderne mand, vægten af at tage et skridt tilbage, og finde nye perspektiver, for herefter at kunne fortsætte. Han har drive, er dedikeret og super fokuseret, og BOSS BOTTLED TONICs unikke duftsignatur hjælper ham med at nå sine mål.

BOSS BOTTLED TONIC er en frisk, maskulin duft med en elegant kombination af sofistikeret citrus, krydderier og træagtige noter - en forfriskende og lettere version af den klassiske originale duft.

Duften åbner i en eksplosion af friskhed med energigivende noter af frisk grapefrugt, bitter appelsin, og citron blandet med æble. Disse duftnoter formidler en subtil elegance med bitre islæt, der afspejler de dynamiske kontraster i den moderne mands stræben efter at nå sine mål - uden at gå på kompromis med sine værdier.

Den karakteristiske duft af mousserende ingefær tilfører en uventet dynamik til den kølige topnote. Ingefæren forstærker originalduftens krydrede hjertenote af nellike, geranium og kanel, men tilfører samtidigt en ny dimension: intensiv, men alligevel balanceret - præcis som manden der bær duften.

Basenoterne består af de samme sofistikerede trænoter, som findes i den klassiske originalduft, med et rigt, aromatisk touch af vetiver, for at fremhæve den moderne mands grundlæggende værdier, som han fastholder til alle tider.

BOSS BOTTLED TONIC leveres i den ikoniske og klassiske BOSS BOTTLED-flaske, dog nu med en forfriskende blå farve, der afspejler duftens friske og dynamiske karakter - et øjeblik af klarhed, som den moderne mand har brug for.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.