0 Varekurv

Hugo Boss Boss Ma Vie Florale EdP 30ml

415 kr. 415
LÆG I KURV
Kun 3 tilbage

Produktbeskrivelse Boss Ma Vie Florale, 30ml Hugo Boss Parfume

Dufttype Designerduft
Produkttype EdP
Størrelse Lille
Volume EdP 30ml

BOSS MA VIE FLORALE, der er en del af den ikoniske duftserie BOSS MA VIE, er den nye blomsterduft til kvinder fra BOSS Parfums. I form af en overdådig blomsterbuket hylder duften alle de egenskaber, der kendetegner den moderne kvinde.

Efter succesduftene BOSS MA VIE POUR FEMME og BOSS MA VIE INTENSE lanceres nu BOSS MA VIE FLORALE, der fuldender denne trio af dufte inspireret af den moderne kvindes liv. Denne friske, bløde og behagelige duft opfordrer brugeren til at sætte farten ned, og tage sig tid til at nyde livet.

Topnoten af kaktusblomst i BOSS MA VIE FLORALE formidler styrke og uafhængighed - egenskaber som en kvinde har brug for, for at trykke på pause-knappen.
Kaktusblomstens naturlige elegance fremhæves af de to kraftfulde og klassiske hjertenoter: Jasmin Sambac og Rose Absolute. Sammen skaber de en smuk buket blomster, der symboliserer en kvindes behov for at stoppe op og nyde øjeblikket.

Disse dybe blomsteragtige noter danner en perfekt kontrast til originalduftens islæt af lyserøde og hvide blomster. Blød lyserød fresia og kronblade fra jasmin kombineres med sarte rosenknopper i en frisk, intens og velkomponeret blomsterbuket.

Varme basenoter af cedertræ forstærkes og kompletteres af ambra og sandeltræ fra Sri Lanka, hvilket fremhæver hjertenotens udsøgte kvaliteter, og opbygge et blomsteragtigt helhedsbillede, der inspirerer BOSS kvinde til at tage en pause, og nyde et øjeblik for sig selv.

BOSS MA VIE FLORALE præsenteres i en lyserød flakon med gennemsigtig hætte, der afspejler BOSS-kvindens unikke personlighed. Flakonens sølvfarvede kant tilfører et behageligt og feminint touch.

Boss Ma Vie Florale
Produktet er lagt i varekurven