Armani

Si Passione

Eau de Parfum
785 kr.
Se varianter
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Blomsteragtig
Blomsteragtig
Solbær
Solbær
Pære
Pære
Vanilje
Vanilje
Rose
Rose
Heliotrop
Heliotrop
Jasmin
Jasmin
Cedertræ
Cedertræ
Ambra
Ambra

Beskrivelse

Artikel: 54320
Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum. Denne duft er en kraftig nyfortolkning af Armanis signatur duft, og tilføjer en ny dimension til Giorgio Armanis feminine duftunivers - med hans egen ord: ""en uimodståelig kombination af elegance, styrke og uafhængighed"".
Sí Passione gentager de karakteristiske noter man også finder i den klassiske signatur duft Sì:- Jungle Essence™ nektarer med solbær essens, kombineret med en spludrende, frisk pære. Men i Sì Passione blandes også intens vanilje med roseblomst, heliotrope og jasmin for at skabe en sensuel, frugtig og blomstrende duft, der reflekterer den delikate men alligevel stærke femininitet. I hjertet af Sì Passione kan man finde cedertræ og det moderne Orcanox™ med noter af amber og træ, som tilføjer den modenhed og karakter som Sì Passione kvinden udstråler.
Den røde farve afspejler Sì Passiones holdning og essens. ""Rød er et symbol på vitalitet og passion. Rød ønsker dig godhed og glæde"" siger Giorgio Armani. Rød er kærlighedens og passiones farve - den passion, der får hjertet til at slå hurtigere.
En ny følelse, en ny femininitet, en ny personlighed. En ny passion."
Forkæl hende med en luksuriøs gave fra Armani. Denne parfume er den perfekte gave til en du holder af.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.