Kategorier
Filter

Duftlys

288 Produkter i kategorien Duftlys

Duftlys er en fryd for alle sanser! Et duftlys får dig til at slappe af, det dufter vidunderligt, det ser flot ud, og det skaber en hjemlig atmosfære. Et smukt duftlys er en detalje, som dine gæster bemærker med det samme. I de senere år er efterspørgslen eksploderet, og mange virksomheder fremstiller deres egen duftlys-serie. Duftlys er en luksusdetalje til både hjemmet og sjælen, som alle har råd til, og som kan nydes i mange timer. Duftlys er den perfekte gaveidé. Hvis du f.eks. står og mangler en værtindegave, er et dejligt duftlys en garanteret succes. Her i webshoppen har vi samlet nogle herlige duflys, der passer til alle hjem og budgetter.

Vis alt Vis mindre

Hvorfor er der forskel på prisen, når det kommer til de forskellige duftlys?

Det er det samme, som man ser med andre varer. Nogle mærker lancerer sig selv som værende luksuriøse, hvorfor prisen typisk bliver højere. Desuden designes de dyrere duftlys også med det formål, at de bliver en indretningsdetalje og ikke blot et lys. Ofte er de dyrere lys også af en bedre kvalitet, samtidig med at de brænder i længere tid. Prisforskellen kan også afhænge af, hvor i verden lysene er produceret. Miljøforholdene påvirker ligeledes prisen. Vil du gerne være mere miljøbevidst, så undgå lys med masser af paraffin. Paraffin er rester fra råolie og er derfor ikke genanvendelig. Paraffin påvirker desuden ozonlaget, som bidrager til drivhuseffekten. Duftlys fremstillet af sojavoks, 100% stearin eller bivoks er det mest miljøvenlige valg. Visse palmeolier fungerer også ganske godt, hvis de vel at mærke ikke bidrager til rydningen af regnskovene, men som forbruger kan det være utroligt svært at vide, hvilken palmeolie der er blevet anvendt til lyset. Priserne bliver også påvirket af duftolierne. De dyrere duftolier har generelt en mildere karakter, mens brændetiden også kan spille ind på prisen. Voluspas lys i NordicFeels sortiment brænder f.eks. i hele 120 timer!

 

Hvad indebærer det, at et duftlys er økologisk?

Der er ikke mange lys på markedet som kan kalde sig 100% økologiske. Men du kan med fordel kigge efter de "miljøvenlige" alternativer. Økologiske duftlys er ofte fremstillet af sojavoks, miljøvenlig rapsvoks eller 100% stearin. Vægen er ofte lavet af bomuld. Hvis et duftlys skal være økolgisk, skal hele produktionsprocessen og de forskellige ingredienser også være økologiske. Det er således ikke nok, at det udelukkende er voksen eller duftolierne, der er økologiske. Det står også lidt uklart, hvorvidt et økologisk duftlys, der transporteres med fly eller andre ikke-miljøvenlige transportmidler, kan klassificeres som et økologisk produkt. Mangler du et specifikt varemærke på vores webshop, så kontakt os endelig og giv os dit forslag!