0 Varekurv

Black Friday 2019


Black Friday 2019

Black Friday 2019

 
Dage
 
Timer
 
Minutter
 
Sekunder

Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019

I løbet af Black Friday har du mulighed for at gøre et kup på parfume, hud- og hårpleje samt makeup her hos os på NordicFeel! Vi samler nemlig rigtig mange gode tilbud – so stay tuned!


Det her er Black Friday

Black Friday er en shoppingdag, der stammer fra USA. Det er startskuddet på julehandelen med store rabatter og gode tilbud. Dagen omsætter enorme summer, og er en af de absolut største shoppingdage i verden. Mange butikker åbner allerede ved midnatstid eller tidligt om morgenen, og ofte er der lange køer uden for forretningerne inden de åbner, og mange mennesker sidder klar ved deres computer, telefon og tablet, når udsalget starter.

Den generelle opfattelse er, at begrebet ’Black Friday’ begyndte at blive brugt for næsten 60 år siden, men præcis hvor og hvornår den egentlig blev stadfæstet er stadig uklart. Det er muligt, at begrebet i sin tid blev brugt af politiet til at beskrive det trafikkaos, der opstod efter Thanksgiving. Der findes desuden mange, der mener, at begrebet i begyndelsen blev brugt med henblik på at beskrive, hvordan butikkernes tal på bundlinjen gik fra at være røde til at være sorte - det vil sige hvordan tallene gik fra at være dårlige til at kunne klare årets budget.

Hvornår er det Black Friday

I 2019 er det Black Friday den 2. december. Black Friday falder hvert år fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving. Datoen for Thanksgiving er forskellig fra år til år, men højtiden fejres altid den fjerde torsdag i november.

Black Friday i Danmark

Flere og flere lande verden over har de senere år fået øjnene op for Black Friday, deriblandt Danmark. Det var dog først i år 2011-2013, at visse danske webshops, (efterfulgt af fysiske butikker), tog de første skridt og indførte Black Friday. I 2015 tog Black Friday for alvor fart, og er nu blevet en åbenlys shoppingdag. Dagen vokser sig større og større for hvert år der går - flere og flere butikker vil være med, flere og flere mennesker shopper, og udsalgene og tilbuddene bliver endnu bedre. Nu er fænomenet blevet så stort, at det nærmest konkurrerer med det store juleudsalg.

Her finder du Black Friday tilbuddene

Rundt omkring i fysiske butikker i hele Danmark kan du finde de gode Black Friday tilbud, og online er tilbuddene mindst ligeså mange! Mange butikker har de samme tilbud i de fysiske butikker som online, og så er der desuden også webshops, der kører Black Friday konceptet. I USA starter online-udsalget ofte om mandagen, og går under navnet "Cyber Monday", der er som Black Friday dog på nette.

Black Friday hos NordicFeel

Her hos os på NordicFeel har vi samlet de allerbedste tilbud på skønhedsprodukter, og du kan derfor finde mængder af parfume, hud- og hårplejeprodukter samt makeup til fantastiske priser.

Gik du glip af Black Friday? Bare rolig! Vi har selvfølgelig også masser af fantastiske tilbud på Cyber Monday, hvor du kan fortsætte din jagt efter de allerbedste skønhedsprodukter til lige præcis dig.

Produktet er lagt i varekurven